Getir Hesap Silme

Getir Hesap Kapatma


Getir hesap silme işlemleri de uygulamayı kullanmaya devam eden kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Getir, uzun zamandır milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya devam eden bir alışveriş sitesidir. 


Ancak, bazı kullanıcılar çeşitli nedenlerden ötürü; getir üzerinde bulunan hesaplarını temelli olarak kapatma talebinde bulunmuşlardır. Getir üzerinde, aktif olarak kullanmaya devam ettiğiniz hesapları, belirli işlemleri yapmanız halinde kapatmanız mümkün olacaktır.



Getir, son zamanların en büyük platformları arasında yerini aldığı için; kullanıcılara her anlamda yardımcı olmaya devam edecektir. Bu konuda içinizi rahat tutabilirsiniz. 


Özellikle de hesap kapatma işlemlerini gerçekleştirirken zorluk yaşıyorsanız; canlı destek hattı ile iletişim kurmanız mümkündür Bu durum ise, işlemlerinizin kolaylıkla çözülmesine yardımcı olacaktır.


Getir Hesabı Nasıl Kapatılır?


Getir hesabı nasıl kapatılır? Sorusu da uygulamayı kullanmakta olan kişiler tarafından araştırılır. Getir, uzun zamandır kullanılmaya devam eden alışveriş sitesileri arasında yerini almasının yanı sıra; yemek siparişi verme platformu olarak da kullanılmaya devam eder. 

Bu nedenle, uygulamayı kullanan kişilerin sayısı bir hayli fazladır. Ancak getir üzerindeki hesabını kapatmak isteyen kullanıcılar da mevcuttur. Sizde getir hesabınızı kapatmak istiyorsanız uygulamanız gereken adımlar şu şekilde sıralanmaktadır;


  1. Getir hesabını silmek isteyen kişiler; öncelikli olarak, kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girerek hesabına giriş yapmalıdır. Kullanıcı adını hatırlamaya kişilerin ise; kayıt olurken kullandığı e-posta adresini girmesi mümkündür.
  2. Hesabına giriş yapan kişiler; profilindeki ayarlar kısmına geçiş yapmalıdır.
  3. Ayarlar kısmına giren kullanıcıların ise; gizlilik ve güvenlik sekmesine giriş yapması ve orada yer almakta olan hesabı sil ya da dondur seçeneklerine tıklaması gerekir.
  4. Bu kategori üzerinden, hesabını tamamen kapatmak isteyen kişiler; kapatma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ancak hesaplarını kapatırken; yeniden kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girmeleri gerekir.
  5. Getir hesabını kapatmak isteyen kişiler; son olarak telefonlarına gelen kodu girerek, hesaplarını temelli olarak kapatma şansı elde edebilir.
Yukarıda verilen adımlar eksiksiz bir şekilde uygulandığı zaman; getir hesabı kısa süre içerisinde kapatılacaktır. Ancak, bir kere kapanan hesapların yeniden açılması gibi bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını bilmenizde fayda vardır.

Getir Hesabı Kullanımı


Getir hesabı kullanımı oldukça kolay olan uygulamalardan bir tanesidir. Uygulama üzerinden, eve girmek ya da çeşitli gıda malzemeleri siparişi vermeniz mümkün olacaktır. 


Adres bilgilerinizi vermeniz durumunda, her yere hizmet veren bu uygulama; kişilerin isteğine bağlı olarak kapatılabilir. Aynı zamanda, getir hesabını tamamen kapatmak istemeyen kişilerin dondurma seçeneklerinden faydalandığı da verilen bilgiler arasında yer alır.


Yorumlar