Gittigidiyor Hesap Silme

Gittigidiyor Hesap Silme


Gittigidiyor hesap silme işlemi yapmak için bu siteye ilk önce bir üyelik oluşturmuş olmanız gerekmektedir. Gittigidiyor hemen hemen her şeyi bulabileceğiniz ve hem alıcı hem de satıcı olarak var olabileceğiniz bir internet sitesi olarak karşımıza çıkar. 



Bu sitede her tür eşya, giyim, ayakkabı ya da aklınıza gelip gelmeyecek olan herhangi bir şey yer alır. Bu nedenden dolayı da milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmekte ve son derece aktif bir şekilde de kullanımı yapılmakta olan bir internet sitesidir.


Gittigidiyor sitesi üzerinden hemen hemen herkes mutlaka iyi kötü bir şeyler almıştır. Ancak bu site üzerinden herhangi bir şey almak ya da satmak için kesinlikle üye olmak gerekli olacaktır.


 Gittigidiyor üzerinden bir şey almak ya da gittigidiyorda satıcı olmak için gerekli olan bu internet sitesini bazı kişiler kapatmayı da tercih edebilir.


Gittigidiyor adlı bu online alışveriş sitesi üzerinde hesabı olan kişiler genel olarak gelen bilgi mesajından rahatsız olarak hesaplarını kapatmaya karar vermektedir. Ancak bununla birlikte bir de bu mesajlardan memnun kalan pek çok üye de bu sitede yer alır.


Aslına bakacak olursanız gittigidiyor üzerinden gelen mesaj ya da bildirimler sizin için son derece faydalı olur. Bunun nedeni ise bu bilgi mesajları sayesinde bu site üzerinde satılan uygun fiyatlı pek çok üründen ya da bu sitede yer alan bir takım kampanyalardan haberdar olma fırsatı yakalamak da mümkün olur.


Gittigidiyor Hesabı Nasıl Silinir?


Gittigidiyor hesabı nasıl silinir ya da gittigidiyor üyelik iptali nasıl ve nereden gerçekleştirilir? Gittigidiyor hesabımı nasıl silerim diyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Gittigidiyor üyelik iptal etme işlemine başlarken ilk adım, gittigidiyor’a giriş yapmak olmalıdır. Site üzerindeki hesabınıza giriş yaparak bana özel yazan kısma gelin. Orada yer alan hesap ayarları bölümünden hesabımı sil yazılı yere tıklayın
  • Gittigidiyor’a üyelik yaparken geçerli olan mail adresinizi kontrol edin. Çünkü hesabınızdan gittigidiyor üyelik iptal talebi direkt olarak söz konusu hesaba bağlı olan e- posta adresine gider. Buradan da bir onay isteyebilir.
  • Gittigidiyor üyelik iptali talebiniz doğrulandıktan sonra bu site üzerindeki hesabınız silinmiş olur. Bunun bilgisi size mail veya SMS yoluyla gelir.

Bu işlemin yanı sıra gittigidiyor müşteri hizmetlerini arayarak da hesabınızı silebilirsiniz. Gittigidiyor hesabımı silemiyorum diyorsanız yarım kalan işlem olmadığından emin olun.

Yorumlar