Google Hesap Silme 

Google Hesap Kapatma


Google Hesap Silme  - Google, milyonlarca kullanıcının kullandığı bir platformdur. Fakat Google hesaplarını birtakım nedenlere bağlı olarak kullanmak istemeyenler olabilir. Doğal olarak böyle durumda Google Hesap silme yoluna başvurulması gerekmektedir. 


Google Hesap silmeyi yaparken, adımları tek tek atlamadan doğru şekilde yapmanız son derece önemlidir. Üstelik Google hesaplarınızı kalıcı olarak silme şansına sahip olabilirsiniz. Google da kullanmış olduğunuz tüm servislerin tamamen sıfırlanmasını sağlayabilirsiniz.



Google Hesap Silme Nasıl Yapılır?



Google hesap silme öncesinde bazı bilgilere sahip olmanız gerekmektedir. Google hesap sildikten sonra artık nelerden yararlanamayacak olduğunuzu bilmeli ve daha sonrasında bu işleme başlamalısınız. 


Google kalıcı hesap silme yoluna başvurduğunuz zaman doğal olarak Google içerisinde yer alan e-posta, takvim, dosyalarda silinmiş olacaktır. Eğer önemli dosya, fotoğraflarınız varsa silmeden önce alabilirsiniz. Aksi durumda silme yapıldıktan sonra erişim sağlama mümkün olmayacaktır.


Google hesabınız bir değil, birden fazla şekildeyse bir tanesinin silinmesinin hepsinin silinecek anlamına gelmemektedir. Eğer sizlerde artık kullanmak istemediğiniz Google hesapların kalıcı şekilde silinmesini istiyorsanız o halde hemen şu adımları izlemeye başlamalısınız.


  • Google hesabınızın Veriler ve Gizlilik Bölümüne giriş yapın
  • Bu işlemden sonra Verileriniz ve Gizlilik Seçenekleriniz bölümüne gelerek ilerlemeye başlamalısınız
  • Hesap silinme için tüm talimatları tek tek yerine getirdiğiniz zaman başarılı bir şekilde artık Google hesabınızın kalıcı silinmesini sağlamaya başlamış olursunuz.

Google Hesabı Silme İşlemleri 2024


Google hesaplarınızı silmeniz birkaç dakikanızı alacak bir işlemdir.  Bu nedenle hesap kullanmak istemediğiniz durumlarda artık kolayca yapabilecek olduğunu bilmelisin. Google hesap silme işlemleri 2024 adımlarını izleyerek çok basit şekilde Google hesabınızın kapatılmasını sağlayabilirsiniz.



  • Tarayıcı üzerinden Google adresine giriş yapın
  • Gizlilik ve Kişiselleştirme
  • Veri ve Kişiselleştirme Yönetin ( Bu kısımda dosya ve fotoğraf indirme işlemlerinizi yapabilirsiniz)
  • Talimatlar yerine getirildikten sonra en son olarak Google hesap kalıcı olarak sil ile sıfırlanır.

Google hesabın artık kullanılamaz bir hale gelmesi için Hesabınızı Silin seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Bu adımları yaptıktan sonra artık çok kolay şekilde Google hesap silmelerinizi de yapmaya başlamış olacaksınız.


Google Hesabımı Nasıl Silerim?


Google hesabımı nasıl silerim? diyorsanız çok basit adımları olduğunu söylemeliyiz. Tek tek izlemeniz gereken talimatları yerine getirmemiz halinde hesabınızın kalıcı olacak şekilde silinmesini sağlamış olursunuz. 


Bu sayede size ait bir Google hesap silinirken, diğer Google servislerini de kaldırmış olursunuz. Tekrardan Google hesabınıza giriş yapılamaz ve kalıcı olarak silinir.



Yorumlar