Ceva Lojistik Takip

Ceva Lojistik Takip


Nakliyat alanında köklü firmalardan birisi olan Ceva Kargo Lojistik her il ve ilçeye ulaşabilme kabiliyeti sayesinde birden fazla e ticaret firmasının tercih ettiği kargo firmalarından birisidir. Ürün alım ve satımı yapan firmalarından merak ettiği konuların başına Ceva Lojistik kargo takip konusu gelmektedir.


 Sistemsel bir şekilde çalışmaya devam eden kargo firması sayesinde güvenilir bir şeklide kargo gönderimi yapabilir takip numarası sayesinde kargonuzun nerde olduğunu da öğrenebilirsiniz.


Kargo gönderim alanında geniş bir kitleye ulaşan Ceva Lojistik firması hem yurt içi hem de yurt dışında faaliyetlerini devam ettirmektedir. 


Ülkemizde 7500’e yakın çalışanı ile birden fazla ile hizmet veren bu firma aynı zamanda Afrika, Asya, Avustralya, Avrupa, Kuzey ve Orta Amerika ile Güney Amerika bölgelerinde faaliyet göstermektedir.


Ceva Lojistik Türkiye Şubesi


Ürün alım satımında birden fazla e ticaret firmasının tercih ettiği Ceva Lojistik uygun fiyatlı kargo gönderimi yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden birisidir. Geniş bir alana yayılan kargo ağı sayesinde birden fazla noktada şubesi bulunmaktadır. 


Ceva Türkiye şubesi genelde illerin kargo caddelerinde bulunmaktadır. Aynı zamanda evden teslim sistemi de bulunan kargo şubesi küçük veya büyük kargoları istenen noktalara ulaştırmaktadır.


Ceva Lojistik firması ayrıca müşterilerinin güncel bir şekilde bilgi alabileceği Ceva Lojistik müşteri hizmetleri numarası üzerinden de hizmet vermektedir. Müşteriler kargolarının durumunu müşteri hizmetleri numarası üzerinden detaylı bir şekilde öğrenebilmektedir.


CEVA Lojistik İletişim Numarası


Ceva Lojistik kargo alanında geniş bir kitleye ulaşan firmalar arasında yer almaktadır. Dağıtım alanında birden fazla firmaya kolay bir şekilde dağıtım yapan bu kargo firması diğer kargo firmalarına nazaran lojistik alanında daha toplu malzemeleri taşımaktadır.


Küçük ve büyük çaplı araçlarla ülke içi ve dışı taşımacılığın öncü firmalarından birisi olan Ceva Lojistik insan kaynakları iletişim numarası 0216 999 24 40 e – ticaret hattı üzerinden de ulaşabileceğiniz Ceva kargo iletişimi için 0216 633 4444 numaralı telefon üzerinden de hizmet vermektedir. 


İnsan kaynakları dışında firmanın Ceva müşteri hizmetleri işleviyle kullanılabilecek pek çok iletişim kanalı bulunmaktadır.


Yorumlar