Sendeo Kargo Takip

 

Sendeo Kargo Takip

Kargoculuk sektörüne yeni bir bakış açısı sunmayı amaçlayan Sendeo Kargo günümüzdeki kargo firmalarına nazaran daha inovatif bir bakış açısı sunmuştur. Teslimat sektöründe daha dinamik, cesur ve inovatif bir bakış açısıyla yenilikler getirmek amacıyla yola çıkan firmalardan birisidir.


 Bu Koç Holding tarafından kurulan Sendeo Kargo şubeleri de “kaliteli hizmet” anlayışı ve teknolojinin gücü sayesinde günümüzde sağlam adımlarla ilerlemektedir.


Koç Holding tarafından kurulan Sendeo Koç firması; kargo sektörü üzerinden hem güvenirliği hem de müşteri memnuniyeti getirmeyi hedefleyen yenilikçi, dinamik ve teknoloji merkezli yapısıyla ön plana çıkmaktadır. 


İlk başta 16 şehir ile başlayacak olan Sendeo Kargo firması 2022 yılının başında tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde E Ticaret şirketleri ile çalışması beklenmektedir.


Kargo dağıtımı alanında da uygun araç ve personeli olan herkes Sendeo acentesi olmak açısından başvuruda bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Sendeo'nun standartlarını sağlayan, kolay ulaşılabilir ve güvenilir bir mağazası olan her işletmeci de teslimat noktası olarak başvuru yapmaktadır.


Sendeo Kargo Müşteri Hizmetleri Nedir?


Koç Holding bünyesinde kurulan Sendeo Kargo sunduğu kapsamlı hizmete ulaşmak isteyenler Sendeo Kargo müşteri hizmetleri numarasını merak etmektedir.


Hem mail hem de telefon üzerinden hizmet sunan kargoya 7/24 destek merkezi üzerinden hizmet sunmaktadır.


https://sendeo.com.tr/support adresi üzerinden Sendeo WhatsApp üzerinden ulaşılabilir. Aynı zamanda Sendeo Asistan sistemi sayesinde de sorunlar dile getirilmektedir.


Sendeo Kargo Güvenilir mi?


Sendeo Kargo firması diğer kargo firmalarına nazaran güvenilir olup olmadığı merak edilmektedir. Özellikle ülkemizde hizmet veren kapsamlı kargo firmalarına göre daha az bilinir bir firmadır. Bunun en büyük nedeni bu kargo firmasının çok sonra kurulmasıdır.


Fakat Sendo Kargo firması güvenilir olup sunduğu hizmetler bakımından kapsamlı bir şekilde hizmet vermektedir. Sendeo Kargo iletişim numarası üzerinden yaşanan sorunlar dile getirilip sorunlar çözülebilir. Bunun yanı sıra Sendeo Kargo şikayet hattı da 7/24 saat boyunca hizmet vermektedir.


Bunun yanı sıra ülkemizde birçok alanda iştirakleri olan Koç Holding bünyesinde kurulduğundan dolayı Sendeo Kargo güvenilir mi? kargo firmasıdır ülke içi ve dışında hizmet vermektedir.

Yorumlar