DHL Kargo Takip

 

DHL Kargo Takip

Kargo firmaları arasında hem yurt içi hem de yurt dışı taşımacılık yapan DHL Kargo firmaların en çok tercih ettiği nakliyat şirketlerinden biridir. 1969’da kurulmuş olan DHL kargo takip numarası üzerinden kargonun nerede olduğu öğrenilebilmektedir.


DHL kspres kargo gönderimi yapan lojistik şirketlerden birisidir. DHL firması açılımı Dalsey Hillblom Lynn olan firma 1970’lerin sonunda global alanda da hizmet vermeye başlamıştır. Kapsamlı olan bu şirketin uluslararası kargoculuk yapmayı hedeflerken bu piyasada zorlandıklarını düşündüklerinden dolayı ilk zamanlarında Amerika’da hizmet vermeyi amaçlamıştır.


Sonraki yıllarda ise Avrupa ve Asya ülkelerine de kargo gönderimi yapmaya başlamıştır. Günümüzde DHL Türkiye şubesi de hizmet vermeye devam etmektedir.


DHL Yurtdışı Kargo Hava Hizmeti


Dünyada birçok farklı şekilde kargo hizmeti sunan firmalardan birisi olan DHL- Türkiye havayolu kargo hizmetinden dolayı kısıtlı süreleri olan müşterilerine de çok hızlı bir taşıma sunmaktadır.


Planlama konusuna da çokça önem veren firma verimli bir şekilde kargoları taşıyabilmek adına rotalarını ve çalışma programlarını dikkatli bir şekilde planlamaktadır.


DHL müşterilerine farklı gönderim çeşitleri sunan firmalardan birisidir. Eşyaların kapsamlı güvenli bir şekilde ulaşması için ürünleri de sigortalı bir şekilde uçtan uca takip edilebilir şekilde taşımaktadır. Aynı zamanda DHL Ekspress sistemi sayesinde gümrükte de müşterilerine yardımcı olmaktadır.


DHL Express ve Ekonomi Express


Kargo gönderim alanında en iyi 7. Havayolu firmalarından birisi olmayı başarmış DHL firması DHL Express kargo ve ekonomi express kargo hizmeti sayesinde hızlı bir şekilde ürünlerini göndermek isteyen kurumsal firmalara hizmet vermektedir.


200’den fazla ülkeye gönderim yapmasından dolayı ister değerli belgeler olsun ister ürünler olsun her türlü kargoyu göndermek mümkün olmaktadır. DHL yurtdışı kargo takip sistemi sayesinde aynı zamanda firmaların kargolarını da izlemesini sağlamaktadır. 


Sürekli bir şekilde gönderim yapan müşterilerine birden fazla imkân sunan firma kurye çağırma, kargo takip gibi imkanlar barındırmaktadır. Farklı gönderim seçeneklerinden dolayı bütçeye uygun kargo takibi yapılabilmektedir.


Kargo gönderimi için aynı zamanda DHL kargo hesaplama sistemi sayesinde ürün başına ne kadar ücret ödemeniz gerektiği hakkında da bilgi alabilirsiniz.


Yorumlar