FedEX Kargo Takip

FedEX Kargo Takip

Havayolu kargo alanında önde gelen firmalardan birisi olan FedEX Türkiye başta olmak üzere birden fazla ülkeye hizmet vermektedir. Fedex hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi FedEX nedir? Sorusudur. 1971 yılında Federal Express ismiyle kurulan FedEX aynı zamanda dünyada da hava kargo teslimatını tanıtan, dünyanın en büyük hızlı kargo şirketlerinden biridir.


2015 yılında TNT’yi de bünyesine katmasıyla beraber en büyük havayolu kargo firmalarından birisi olmuş ve Amerika’nın 25 kentine de kargo taşımacılığı yaparak başladığı kargo hizmetini kapsamlı bir şekilde tüm Türkiye’ye tanıtır hale gelmiştir.


FedEx günümüzde 669 uçakla dünya üzerinde 220 ülke ya da bölgede müşterilere yurtdışı kargo hizmeti vermektedir. 50.hizmet yılında da gün sayan FedEx, kargonun gönderilmesi alanında tam anlamıyla bir paket hizmet sunmaktadır. FedEx İstanbul kargo gönderiminin yanı sıra, paketleme, gümrük, ardiye, konşimento, özet beyan gibi birden fazla hizmet sunan firmalar arasında yer alır.


FedEX Müşteri Hizmetleri Numarası


FedEx ülkemizde de birden fazla noktada hizmet vermektedir. Ülkemizde de hizmet veren şubeleri sayesinde bölgede bulunan kargo talebine göre yapılandırılıyor. 


Örnek verecek olursak Türkiye’nin en çok ihracat yapan ve nüfus olarak da en kalabalık kentlerinden birisi olarak İstanbul’da Ümraniye’deki Ana Merkez’in dışında Güneşli, Kağıthane, Hadımköy, Sabiha Gökçen Hava Operasyon Merkezi ve Sultanahmet gibi 6 farklı şubesi bulunmaktadır. Bu şubeler ile FedEX iletişim kullanarak iletişime geçebilirsiniz.


FedEX Hangi Ülkenin?


FedEX kargo firması hakkında bir diğer merak edilen soru da FedEX hangi ülkenin? Günümüzde FedEx Corporation adını kullanan firma eskiden de Federal Express, adlı kuruluş dünya alanında da hava kara transfer, kargo ve lojistik hizmeti sunmakta olan Amerikan şirketidir. Dünyanın en saygın kargo şirketleri arasında yer almaktadır.


FedEx İstanbul dışında Bursa, İzmir, İskenderun, Gaziantep, Mersin, Denizli gibi ihracat potansiyeli yüksek şehirlerde de müşterilerine şubeleri aracılığıyla hizmet vermektedir.  Bunun yanı sıra TNT ile birleşen Fedex’le gönderi yapmak isteyen kişi ya da kurumlar TNT şubeleri üzerinden de gönderim hizmet sunmaktadır. Haftanın her günü hizmet veren FedEX Tracking saat 08.00 ile 21.00 arası çalışmaktadır.

Yorumlar