Hepsiburada Hesap Silme

 Hepsiburada hesap silme işlemi son derece basit bir işlemdir. Genel olarak internet sitelerinin üyelikleri hemen hemen aynı şekilde bir şablon üzerinden görülür. Hepsiburada gibi oldukça geniş kapsamlı bir site üzerinde var olan bir üyeliğinizi tamamen silmek istiyorsanız bu yazımızda sizae bu işi nasıl en kısa yoldan halledeceğinizi anlatacağız.



Hepsiburada.com hesap silme gibi bir düşünceniz varsa bu konu ile ilgili olarak ilk önce sizi uyarmamız gerekli olacak. Neden diye sorarsanız çünkü bu internet sitesi üzerinde yer alan hali hazırda bir hesabı kapatmak gibi bir niyetiniz var ise mutlaka bu konuyu tekrar bir gözden geçirmenizde fayda var diyebiliriz. Hepsiburada.com hesabınızı sildikten sonra aynı hesabı kesinlikle bir daha geri getirmek gibi bir şansınız kalmaz. Bu durumu göz önünde bulundurarak illa ki ben bu hesabı silmek istiyorum diyorsanız hesabınızı nasıl sileceğinizi sizlere adım adım anlattık.

HepsiBurada Hesabı Nasıl Silinir?

Hepsiburada hesabı nasıl silinir? Konusunda pek çok kişi soru sormaktadır. Bu denli büyük ve oldukça geniş sınırlara sahip olan bir internet sitesi olan hepsiburada aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Hemen hemen herkes tarafından kullanılan bir internet sitesi olmanın yanı sıra aynı zamanda hem müşteri hem de satıcı olarak yer alabileceğiniz bir internet sitesi olarak da sizlere son derece büyük faydalar da sağlar.

Hepsiburada sitesinden bir takım indirimli ürünleri ya da bazı kampanyaları kaçırmamak için zaman zaman bildirim ya da mesaj gelmektedir. Bu durum insanların pek çoğunun hoşuna gitse de bazı kişiler böyle bir mesaj ya da bildirim almak istemez. Bu sebeple de bazı kişiler bu sitede yer alan hesaplarını tamamen silmenin yollarını aramaktadır. O zaman sizlere hepsiburada üyelik iptali nasıl yapılır tek tek yönlendirme şeklinde anlatalım.

  1. Adım

İlk olarak hepsiburada adlı internet sitesine giriş yapın ve e- postanızla birlikte şifrenizi girin. Şifrenizi girdikten sonra karşınıza açılan ana sayfa üzerinden seçeneklere bakın. Bana özel yazan yere gelin ve orada yer alan hesap ayarlarına tıklayın. Hesap ayarlarından hesabımı sil yazan yeri seçin.

  • Adım

Şimdi sıra geldi hepsiburada üyelik iptal etme işlemi için ilk adımda oluşturmuş olduğunuz talebi onaylamaya. E- posta adresiniz üzerinden ya da cep telefonunuza gelen mesajdan bu işlemin takibini yapabilirsiniz.

Dilerseniz hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüşerek de üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.

Yorumlar