HepsiJET Kargo Takip

 

HepsiJET Kargo Takip

Türkiye’nin en büyük E Ticaret platformalarından birisi olan Hepsiburada’nın kargp dağıtım ağı şirketi olarak kurulan HepsiJet Kargo, kargo firmaları arasında bir yenilik getirmiştir. 


Hem elle hem de motorla taşımacılık yapan şirket Hepsiburada’dan alınan ürünleri müşterilere ulaştırmak amacıyla kurulmuştur.


HepsiJet kargo taşımacılık alanında garantili bir şekilde hizmet sunarak ürünlerin HepsiJet takip numarası üzerinden takip edildiği bir kargo firmasıdır. 2016 yılında kurulan Hepsijet Kargo, ülkemizde de e-ticaret taşımacılık sisteminin şekillenmesini sağlamak amacıyla çalışmalar yürütmektedir.


Günümüzde ise HepsiJET şubeleri 35 ilde hizmet vermektedir. Gelecek aylarda ise hizmet vereceği mil sayısını genişleteceği açıklanmıştır. Kapsamlı kargo taşımacılığın ana firmalarından birisi olan HepsiJET kargo’da 2000’e yakın çalışan bulunmaktadır.


HepsiJET Kargo Canlı Takip


Kargo firmaları arasında kapsamlı sunduğu hizmetler ile dikkatleri üzerine çeken HepsiJET kargo birden fazla şubesi ile Hepsiburada’dan alınan ürünleri ulaştırmakla görevlidir. HepsiJET iletişim numarası sayesinde hem kargo takibi yapılabilir hem de daha geniş kitlelere de bu kargo ulaştırılabilir.


HepsiJET kargo iletişim numarası 0850 558 0 333’dür. Bu numara üzerinden iletişime geçerek kargo firmasına ulaşım sağlanabilir. Hepsi JET kargo iletişim numarasını aradığınız zaman kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.


HepsiJET Kargo genellikle bir aksilik olmadığı zaman 1 ile 3 gün arasında teslimat yapmaktadır. Bunun yanı sıra kötü hava koşulları, teknik aksaklıklar dışında en yakın tarihte kargoyu ulaştırmayı hedeflemektedir. Adında bulunan “JET” ifadesi ise tamamen buna dayanır.


HepsiJET Müşteri Hizmetleri Numarası


Hepsiburada firmasının kurduğu kargo firması HepsiJET en kısa sürede kargoların ulaşmasını sağlamaktadır. Birden fazla ilde şubeleri bulunan bu kargo firmasının amacı en kısa sürede müşterilere ulaşmayı sağlar. 


Kapsamlı kargo firmalarına nazaran daha küçük bir dağıtım zinciri bulunan HepsiJET şikayet sistemi üzerinden de kargoda yaşanan şikayetler dile getirilmektedir. Birden fazla kişiye kapsamlı bir hizmet sunmayı amaçlayan HepsiJET yakın zamanda dağıtım portföyünü genişletecektir.


HepsiJET müşteri hizmetleri numarası 0850 558 0 333’tür bu numara üzerinden iletişime geçen kişilerin sorunları kısa bir süre içinde halledilmektedir. Aynı zamanda mail adresi üzerinden de şikâyet başlığı oluşturulabilir.


Yorumlar