Horoz Lojistik Kargo

 

Horoz Lojistik Kargo

Türkiye’nin en kökenli kargo firmalarından birisi olan Horoz Lojistik firmalar arası taşımacılık alanında sektörünün öncülerinden birisidir. 1942’de Mehmet Emin Horoz tarafından Gaziantep’te kurulmuştur. 


Horoz Lojistik takip yapmak için elinizde mutlaka 14 haneli benzersiz bir kod olması gerekmektedir. Horoz Lojistik gönderi takip resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilir.


80 yıllık tarihi geçmişiyle taşımacılık alanını 5 kıtada, 109 ülkede ve 600 noktada sunmaktadır. Horoz Lojistik Ankara gibi büyük şehirlerde de hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Tamamen entegre lojistik çözümlerle her geçen gün yenilenerek ve gelişerek hizmet vermektedir.


Horoz Lojistik; yurt içi komple taşımanın yanı sıra depolama ve dağıtım, uluslararası kara yolu ve demir yolu taşımacılığı hizmetlerini sunarken Horoz Bolloré Logistics adıyla da deniz yolu-hava yolu forwarding, konteyner dâhilî taşımacılık ve proje kargo taşımacılığı alanlarında da hizmet vermektedir.


Horoz Lojistik Kargo Takibi Nasıl Yapılır?


Horoz Lojistik, kurumsal alanlarda da ticari taşımacılığına devam eden fakat bireysel kargolar için evden eve taşımacılık hizmeti vermeyen bir lojistik firmasıdır. 


Beyaz eşya, mutfak eşyaları, otomasyon araç gereçleri, modüler mobilya ve otomotiv benzeri birden fazla farklı sektörde yurt içi ve yurt dışı taşımacılığı yapan Horoz Lojistik’ten adınıza bir kargo verildiyse “Horoz Lojistik kargo takip no ile sorgulama nasıl yapılır?” şeklinde de hizmet vermektedir.


Horoz Lojistik gönderi takibi yapmak açısından ilk olarak Horoz Lojistik’in de internet sitesi yer alan “Gönderi Takip” sekmesine tıklayınız açılan sekmede eğer Horoz Lojistik SMS kodu kullanarak sorgulama yapılmaktadır. Horoz Lojistik sistemi size gönderilen SMS’teki 14 haneli Horoz Lojistik takip numarasını girerek kargonun durumu da öğrenilebilmektedir.


Horoz Lojistik Kargo Ücreti Nasıl Hesaplanıyor?


Horoz Lojistik hakkında bir diğer merak edilen soru da Horoz Lojistik kargo ücretidir. Horoz Lojistik dağıtım merkezi üzerinden hesaplanan kargo durumu sayesinde kargo için ödenmesi gereken ücrette öğrenilebilmektedir.


Kurumsal alandaki sevkiyat alanındaki özel fiyat bilgisi edinebilmek için ilk olarak Horoz Lojistik Whatsaap Ana Sayfasında bulunan “Teklif Al” butonuna tıklamak gerekir. Açılan sayfa kısmından da uluslararası kara yolu taşımacılığı, hava yolu ve deniz yolu taşımacılığı yurt dışı yurt içi taşımacılık yapılabilmektedir.

Yorumlar