Kargoist Kargo Takip

Kargoist Kargo Takip


Nakliyat sektörünün en kapsamlı kargo firmalarından birisi olan Kargoist Kargo 2012 yılında İsak Temel ve Alim Yazlı tarafından hayata geçirilmiştir. Kargoist, teknolojik gelişmeleri daha yakından takip eden kurumsal kargo taşımacılığı alanında dikkatleri üzerine çekmektedir. 


Birden fazla E Ticaret sitesine hizmet veren bu kargo firması günümüzde de belli başlı illere hizmet vermektedir. Sistemsel kargoculuğun ana firmalarından birisi olarak müşterilerin ürünlerine Kargoist kargo takip üzerinden canlı bir şekilde göstermektedir.


E-ticaret üzerinden oluşan talebin pandemi döneminde artmasıyla beraber kargoculuk alanına da ilgi artmıştır. Bu artıştan sonra Kargoist çalışma saatleri daha esnek hale getirilmiş ve geniş kitlelere kargo hizmeti verilmeye başlanmıştır.


Kargoist Kaç Günde Gelir?


Ürün alımı ve satımı yapan kullanıcıların merak ettiği sorulardan birisi de Kargoist kaç günde gelir? Sorusudur. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi, Türkiye'nin büyük lokomotif şehirlerinde, 24 saatte teslim etmektedir. Türkiye’nin en yenilikçi kargo firmalarından birisi olan bu firma diğer illerde ise daha uzun süre boyunca hizmet vermektedir. 


Bunun nedeni kargo firmasının ana şubesinin bulunmamasıdır. Kargo takibi yapmak isteyenler Kargoist iletişim numarası üzerinden de kargolarını takip edebilir.


Kargoist çalışma saatleri aynı zamanda hafta içi 08:30 – 18:30 saatleri, cumartesi 08:30 – 15:30’dur. Pazar günü ise kapalıdır. Kargo teslim süreleri de bulunulan bölgeye ve personele göre 21:00’a kadar uzayabilir. Ayrıca Kargoist dini bayramlarda ve diğer resmi tatillerde ise hizmet vermemektedir.


Kargoist Telefon Numarası Nedir?


Kargoist diğer kargo firmalarına oranla daha az bilinir bir kargo firmasıdır. Buna rağmen Türkiye’nin nüfus bakımından büyük kentlerinde taşımacılık sektöründe hizmet vermektedir. Kapsamlı hizmet arayanlar için sunduğu hizmet ile dikkat çeken Kargoist kargo takibi www.kargoist.com takip üzerinden de gerçekleşmektedir.


Kargo alım satımı yapmak isteyenler müşteri hizmetlerine ulaşarak kargolarını yollayabilir kargo alım satımını da daha kapsamlı bir hale getirebilmektedir. Geniş kapsamlı bir hizmet sunan kargo firması Kargoist müşteri hizmetleri üzerinden de güvenilir bir şekilde sunar. 


Eğer kargo gönderimi yapmak istiyorsanız sizde En yakın Kargoist Kargo şubesi kullanarak paketlerinizi kolaylıkla teslim edebilirsiniz.

Yorumlar