Kargomsende Kargo Takip

 

Kargomsende Kargo Takip

E-ticaret sektörünün gelişmesiyle birlikte kargo firmalarına da olan ilgi artmaya devam etmiştir. Kapsamlı hizmet sunan firmalar arasında yer alan Kargomsende’de bu kargo firmalarından birisidir.


Kargomsende firması Kargomsende takip sistemi üzerinden kargolarının durumunu öğrenebilir kargo alım ve gönderim hakkında bilgi alabilir.


Kargomsende e – ticaret faaliyetleri alanında hizmet veren şirketler için çalışan yeni nesil bir dağıtım firmasıdır. Günümüzde ATV gibi büyük kanallarında sahibi olan Turkuvaz Dağıtım Pazarlama Anonim Şirketi'nin 81 ilde gerçekleştirdiği dağıtım faaliyetlerinde hizmet vermektedir. 


Diğer kargo firmalarına nazaran daha kısa süreli olsa da diğerlerine oranla daha çok tercih edilmektedir. Genelde küçük çaplı kargoların taşınmasına öncü firmalardan birisidir.


Kargomsende İletişim Numarası


Kargomsende faaliyet verdiği şehirlerde kısa süre içinde kargoları teslim etmektedir. Aynı zamanda kötü hava koşulları gibi sorunlarda da Kargomsende canlı takip sistemi üzerinden de müşterilerine bilgi vermektedir. Aynı zamanda resmi sitesi üzerinde yer alan Kargomsende iletişim numarası üzerinden de kargo hakkında bilgi vermektedir.


Kargomsende telefon numarası 0850 577 3333 olup bu numara üzerinden ulaşan müşterilere kargonun durumu hakkında detaylı bilgi verilir. Kargonun durumu ve koşulu öğrenilmek istenildiği zaman kargo takip sistemi üzerinden gerçekleştirilir. 


Kargomsende uzun süre boyunca muhafaza edebileceğiniz kargo sistemini içinde barındırmaktadır. Kargo alıp vermek isteyen tüm firmalara özel hizmet sağlayan bir firma olduğundan dolayı kargonun durumu da sistem üzerinden takip edilebilmektedir.


Kargomsende Şubeleri


Türkiye’nin en iyi kargo firmalarından birisi olan Kargomsende şubeleri kargonuzun hızlı bir şekilde gönderimini yapmak için çalışıyor. Sunduğu hizmet bakımından diğer kargo firmalarına nazaran daha garantici hizmet veren Kargomsende yeni ve farklı bir kargo firmasıdır.


Turkuvaz Dağıtım Medya çatısı altında 2020 yılının Kasım ayında faaliyete geçen ve günümüz itibarıyla 81 ilde beş bölge müdürlüğü ve 145 dağıtım merkezi sayesinde lojistik sektörüne yeni bir soluk getiren marka, yenilikçi teknolojisiyle dikkat çekmektedir. 


Kargomsende hangi kargo 81 ilde canlı takip ve saat aralığı vererek teslimat yapabilen tek kargo şirketidir. Şirket araç filosu ile il içi ve il dışı kargo hizmeti vermektedir.


Yorumlar