MNG Kargo Takip

MNG Kargo Takip

Türkiye’de kargo denilince akla ilk gelen kargo firmalarından birisi olan MNG Kargo takip sistemiyle hizmet veren firmalardan birisidir. Sunduğu hizmet bakımından diğer kargo firmalarına nazaran en iyi hizmetleri sunan MNG kargo hem büyük hem de küçük araç filosuyla kapsamlı hizmet vermektedir.


MNG açılımı "Mehmet Nazif Günal" olup Mehmet Nazif Günal'ın baş harfleri olan MNG isminden türemektedir. MNG kargo 2003 yılında Mehmet Nazif Günal tarafından kurulmuştur. Merkezi de İstanbul'dadır.


Türkiye’de birden fazla kargo firması bulunsa da bunlar arasında en dikkat çekenlerden birisi göndericinin gönderi yaparken de bunun talebi üzerine ilgili kargo varış şubesine ulaştığı zaman alıcıya telefon araması ile kargosunun şubeye ulaştığı bilgisi verilmektedir. MNG Kargo telefon bilgilendirmeden sonra alıcı müşteri kimlik ibrazına kargosunu şubeden teslim almaktadır.


MNG Kargo İş Başvurusu


MNG Kargo ülkede geniş bir ulaştırma ağına sahiptir. 871 adet MNG Kargo takip NO şubesi bulunmaktadır. Bunlar arasında 7 tanesi de teknolojik aktarma merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Aktarma merkezlerinin sayısı da 26’dır. Ülke kapsamında da toplam 15 tane bölge müdürlüğü de koordineli bir şekilde çalışmalar gerçekleştirilmektedir.


 Tüm bu birimlerde aynı zamanda da dağıtım ve ulaştırma ağında olmak üzere ciddi sayıda personel istihdamı da sağlanmış olmaktadır. MNG 7/24 müşteri hizmetleri bünyesinde çalışan 8 bine yakın çalışan bulunmaktadır.


MNG Kargo iş başvurusu resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilir. MNG Kargo kariyer sayfasında yer alan işe alım ve kariyer sürecini de inceleyerek özgeçmiş dosyasını MNG Kargo insan kaynakları üzerinden gönderim yapabilirsiniz.


MNG Kargo Anlaşması Nasıl Yapılır?


MNG Kargo iletişim kurumsal alanda da kargo anlaşması yapmak açısından şubeye gitmeye gerek bulunmamaktadır. Başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra vergi levhası bilgileriniz ile giriş işlemleriniz tamamlanır ve müşteri numarası oluşturulur.


MNG Kargo WhatsApp E-Ticaret Firmaları Kargo Anlaşması yapmak açısından fiyat araştırması yapın aynı anlamda belirli zaman aralıklarına yönelik indirimler var ise sizin ile çalışacak e-ticaret tüketicisine b Gönderiler için anlaşma yapmak için şirket belirlendikten sonra işletmeye yakın olan kargo şubesine gittikten sonra anlaşma için görüşülmektedir. 


MNG Kargo çalışma saatleri gönderi yapmak için bir ihtimal dahilinde belirlenen adet ve paket büyüklüklerinin bilgisi verilmektedir. 

Yorumlar