TNT Kargo Takip

 

TNT Kargo Takip

Global kargo firmalarından birisi olan TNT Kargo hem yurt dışı hem de yurt içi taşımacılık alanında hizmet vermektedir. TNT Ekspres olarak da bilinen bu kargo firması son zamanlarda güçlerini FedEX ile birleştirmiştir. Günümüzde bu firma altında hizmet veren nakliyat firmasının hem havayolu hem de karayolu taşımacılık ağı bulunmaktadır.


Hollanda kökenli olarak kurulan bu şirket, günümüzde 200’den fazla ülkede varlık gösterir. Hızlı, zamanında ve güvenilir teslimat hizmetlerinden dolayı şirket dünya çapında tanınmıştır. Günümüzde bu kargo firmasını tercih edenler TNT Kargo takip ağı üzerinden takip edebilmektedir.


TNT Kargo daha iyi hizmet verebilmek açısından uçak filosunu da sürekli olarak genişletmesi de yine dikkat çekicidir. Müşterilerin taleplerine bağlı olarak sunulan hizmetler zaman içerisinde çeşitlendirilmiştir.


Acelesi bulunmayan bu gönderiler uçak kargo hizmeti ile taşınırken kısa süre içinde de ulaşması gereken gönderiler için TNT Express kargo hizmetler devreye sokulur.


TNT Müşteri Hizmetleri Nedir?

TNT Kargo günümüzün en büyük kargo firmalarından birisidir. Sunduğu kapsamlı hizmet sayesinde bu firmanın müşteri hizmetleri numarası da merak edilenler arasında yer alır.


TNT Kargo müşteri hizmetleri numarası güncel haliyle 444 0 868 numaralı telefon numarası üzerinden ulaşılmaktadır. Müşteri hizmetleri kargo gönderiminde yaşanan sorunları hızlı bir şekilde çözmekte ve her dilde hizmet vermektedir. Yurt içi ve yurt dışı kargo ağı sayesinde her açıdan müşterilerine yardımcı olmaktadır.


TNT Kargo Takip Nedir?


Kargo gönderen ya da bekleyenlerin kargolarını takip edebilmeleri adına çeşitli sistemler kurulmuştur. Bunlardan birisi de TNT Tracking sistemidir. Kargo gönderiminin daha hızlı gerçekleşmesi adına hizmet veren TNT her açıdan kargonuzu takip edebilmenizi sağlar.


Günümüzde TNT FedEX adı altında hizmetlerine devam etse de iki firmanın da birbirinden farkı bulunmaktadır. TNT firmasının kapsamlı bir şekilde gelişmesine etki eden FedEX firması daha çok global alanda hizmet verirken TNT ülke içi taşımacılık da hizmet vermektedir.


Bunun yanı sıra  son derece profesyonel şekilde verilen TNT uçak kargo sunduğu seçenekler ile de dikkat çeker. Ayrıca TNT telefon numarası üzerinden ulaşarak TNT kargonun çalışma alanları hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar