Trendyol Express

 

Trendyol Express Kargo Takip

Pandemi döneminden sonra E ticaret firmalarına ilgi artarken bu firmalar arasında Trendyol’un bilinirliği de daha da artmıştır. Özellikle Trendyol müşterilerine daha hızlı bir şekilde ürünlerine ulaştırmak adına Trendyol Ekspress adını verdiği bir kargo dağıtım ağı geliştirmiştir.


Trendyol Müşterilerin siparişlerinin çok daha hızlı iletilmesi ve iş ortaklarının e-ticaret sistemini daha kolay ve verimli hale getirmeleri adına kurulmuştur.


Günümüzde 40’dan fazla şehirde hizmet vermeye devam eden Trendyol Ekspress’in en büyük amacı Trendyol üzerinden satılan ürünleri müşterilerine hızlı bir şekilde teslim edebilmektir.


Bu alanda hizmet veren firmanın Trendyol ekspress iletişim ağı da bulunmaktadır. Bu iletişim ağı üzerinden kargo hakkında bilgi alabilir ya da kargonun durumunu da sorgulayabilirsiniz.


Trendyol Express Canlı Takip Nedir?


Trendyol Ekspress canlı takip en güzel taraflarından birisi Trendyol canlı takip sistemidir. Canlı bir şekilde ürünlerinizin hangi noktadan geldiği ürününüzün herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadığı da tespit edilebilmektedir.


Tamamen kapsamlı bir şekilde hizmet sunan Trendyol ülkemizde yeni bir kuruluş olmasına karşılık milyonlarca kişi tarafından tercih edilmektedir. Bunun en büyük nedeni Trendyol kuruluşu olmasıdır. Özellikle Trendyol üzerinden alınan ürünlerde geçerli olan bu kargo ağının kendine has Trendyol Ekpress müşteri hizmetleri numarası bulunmaktadır.


Trendyol üzerinden ürün alan müşteriler sorunsuz bir şekilde bu müşteri ağı üzerinden sorunlarını dile getirip kargosu hakkında bilgi alabilirler.


Trendyol Express Hangi Kargo Firmasının


Trendyol gibi ülkemizde en çok tercih edilen E- Ticaret sitelerinin çok kapsamlı kargo dağıtım ağları bulunmaktadır. Daha önceleri büyük kargo firmaları ile çalışan Trendyol kargo günümüzde bu kargo firmalarına gelen şikayetler sonrası artık kendi kargo firmasını kurmuştur.


Bugün baktığımız zaman müşterilerin en çok sorduğu sorular arasında Trendyol hangi kargo? Sorusu çokça sorulmaktadır. Öncelikle bu kargo firması kendine has bir kargo firmasıdır. Yani herhangi bir kuruluşa ait değildir. Tamamen Trendyol’a özel bir şeklide kurulmuştur.


Yalnız Türkiye’de hizmet veren Trendyol Ekspress şubeleri 40’dan fazla şehirde bulunmaktadır. Aynı zamanda 4000’e yakın çalışanıyla hem motorlu hem de araçla taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Yorumlar