UPS Kargo Takip

UPS Kargo Takip

UPS Kargo Türkiye’de sunduğu hizmetlerin yanı sıra dünya çapında da hizmet vermeye devam etmektedir. Sunduğu kapsamlı hizmeti her geçen yıl genişletmeye devam eden UPS lojistik alanında en çok tercih edilen firmadır.


UPS global alanda deniz ve hava taşımacılığı alanında hizmet verir, bunun yanı sıra şirketlerin ülkeler arası taşımacılık zincirini oluşturmaktadır. Günümüzde UPS Smart adı altında da hizmet veren kargo firması özellikle siyah araçları ile dikkat çekmiştir. 


Korunaklı araçları ile taşımacılık yapan UPS kargo ayrıca Türkiye’den yurt dışına kargo gönderiminde de hizmet vermektedir.


Özellikle Türkiye’den yurt dışına kargo gönderimi yapmanın en cazip fiyatlarından birisi olan bu kargo firması hizmetlerini de geliştirmiştir.


UPS (Global) Müşteri Hizmetleri


UPS Global aynı Türkiye’de olduğu gibi ülkeler arası lojistik hizmetinde de güvenilir hizmet sunmaktadır. Buna bağlı olarak şirketler arası gönderim kapsamında UPS müşteri hizmetleri numarası üzerinden hizmet vermektedir.


Müşteriler gönderim yapacağı paket ve adet bilgilerini girdikten sonra UPS telefon numarası üzerinden paket gönderimlerini yapabilmektedir. Bunun yanı sıra UPS Global havayolu taşımacılık alanında da hizmeti bulunmaktadır.


UPS Global ile e-ihracat faaliyeti kapsamında ürünleri de yurt dışına göndermenizi sağlar uluslararası ticaret işlemleri de bu şekilde kolaylaşmaktadır. UPS Global, hizmetinizi seçmekten paketinizi hazırlamaya ve bir uluslararası gönderiyi tamamlamadan önce nelere ihtiyacınız olduğuna kadar tüm süreçlerde size destek olur.


UPS Kargo Kaç Günde Gelir?


UPS Kargo hakkında merak edilen sorulardan birisi de UPS Kargo kaç günde gelir sorusudur. Çünkü yurt dışı kökenli bir kargo firması olduğundan dolayı çoğu kişinin aklına bu kargo firmasının kaç gün içinde kargoyu getirip getirmeyeceği de merak edilmektedir.


UPS Global Entegrasyonu olarak da bilinen bu kargo sisteminin sunduğu özellikleri ile işletmelerin kargo sürecine bağlı olarak birden fazla kolaylık sağlamaktadır. Entegrasyonun sağladığı kolaylıklardan birisi de UPS Tracking sisteminin olmasıdır. Tracking sisteminin amacı kargo gönderim işlemini yurt dışından Türkiye’ye Türkiye’den de yurtdışı olacak şekilde yürütmektedir.


UPS Global ile kargo gönderimi yapmak için siz de UPS telefon numarası üzerinden iletişime geçebilir yabancı dil seçeneği ile kargo hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Yorumlar