Yurtici Kargo Takip

 

Yurtiçi Kargo Takip

Türkiye’de hizmet veren köklü firmalardan bir diğeri de Yurtiçi Kargo firmasıdır. Sunduğu kapsamlı hizmet ile dikkatleri üzerine çeken bu kargo firması her alanda kendini geliştirmeye devam etmektedir. Yurtiçi Kargo kargo takip ağı sayesinde müşterilerin aldığı ürünleri takip edebilmesini sağlayan bir sisteme sahiptir sunduğu hızlı ve güvenilir hizmetleri sayesinde birden fazla E ticaret sitesinin tercih ettiği bir kargo firmasıdır.


Yurtiçi Kargo günümüzde internet sitesi üzerinden de müşterilerinin kargolarını takip edebilmeyi sağlamaktadır. Bugün baktığımız zaman Yurtiçi Kargo TC kimlik no ile sorgulama sistemi kullanılarak kargo sorgulama işlemi gerçekleştirilebilir. Siz de kargolarınızı bu resmi web sitesi üzerinden Yurtiçi Kargo takip no kullanarak sorgulama yapabilirsiniz.


 Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetleri Nedir?


Yurtiçi Kargo hakkında merak edilen bir diğer konu da Yurtiçi Kargo müşteri hizmetleri numarası olup bu numara üzerinden kargo hakkında bilgi alınabilmektedir. Bu kargo firması 1982 yılında kurulan bir nakliye firmasıdır.


Arıkan Holding firmasının çatısı altında İbrahim Arıkan tarafından kurulmuştur. Türkiye’deki ilk Türk kargo markası aslında Yurtiçi Kargo’dur. 1996 yılından beri yurtdışına da ürün sevkiyatı yapmaktadır.


Yurtiçi Kargo kurye takip apk sistemi üzerinden hizmet vermektedir. Aynı zamanda Türkiye’deki 81 ilin yanında KKTC’inde de faaliyet göstermektedir. Şirketin, 33 Aktarma Merkezi, 17 Bölge Müdürlüğü, 16.000’den fazla çalışanı, 950’ye yakın şubesi ve 5000’in üzerinde araç filosu bulunmaktadır.


Yurtiçi Kargo Canlı Takip Nedir?


Yurtiçi Kargo üzerinden ürün gönderimi hızlı ve basit bir şekilde gerçekleşmektedir. Tamamen güvenilir bir hizmet sunmaya dayalı bu kargo firması uzun zamandır hizmetlerini kapsamlı bir şeklide sürdürmektedir. Bu Yurtiçi kargo numarası firmasının eski olmasının en büyük nedeni hızlı ve güvenilir bir hizmet sunması ve son derece teknolojik gelişmelere de ayak uydurmasıdır.


Günümüzde Yurtiçi Kargo iletişim kanaları üzerinden hizmet vermeye devam etmektedir. Bu kargo firmasının 2003 yılından günümüze kadar dünyada 220’den fazla yere uluslararası sevkiyat yapmaktadır. Fransız posta şirketi Yurtiçi Kargo takip La Poste çatısı altında faaliyet gösteren çözüm ortağı Geopost ile birlikte çalışmalarına da devam etmektedir.

Yorumlar